Update 21:17 date 19/09/2018
BERITA TERKINI | 05 Jul, 2018 | 02:37

HAROLD HALE – jadi muda lagi atau berpotensi menjadi lelaki muda? Kini adalah mungkin!

Saya tidak pernah fikir pekara seperti itu akan berlaku kepada saya. Kehidupan saya menakjubkan dan tidak dapat diramalkan. Jadi saya memutuskan untuk menulis sikit tentang bagaimana hidup saya berubah. Ia bukan perubahan – ia adalah perasaan yang tidak pernah saya alami semasa saya masih muda! Tetapi perkara pertama. Latar belakang yang pendek Saya berumur 60 […]

Saya tidak pernah fikir pekara seperti itu akan berlaku kepada saya. Kehidupan saya menakjubkan dan tidak dapat diramalkan. Jadi saya memutuskan untuk menulis sikit tentang bagaimana hidup saya berubah. Ia bukan perubahan – ia adalah perasaan yang tidak pernah saya alami semasa saya masih muda! Tetapi perkara pertama.

Latar belakang yang pendek

Saya berumur 60 tahun dan saya menamatkan Kolej Komunikasi di University Malaya. Saya telah bekerja di beberapa tempat dan kemudian saya dianggap sebagai koresponden perang. Pada tahun 2010 saya kehilangan isteri saya – dia meninggal dunia dalam suatu kemalangan kereta. Apabila saya berusia 55 tahun, saya mengambil pelepasan dan berpindah ke negara lain.

Kami tidak ada anak, jadi saya bersendirian di seluruh dunia. Hobi telah menyelamatkan saya – Saya amat suka mengambil gambar, walaupun sebagai koresponden perang. Sebenarnya, ia adalah kerja sampingan yang sangat baik – perkahwinan, pihak syarikat dan sebagainya.

Saya membuat keputusan bahawa hari terakhir saya tidak akan seperti yang lain – saya merakamkan kegembiraan dan kesedihan orang lain. Saya telah bersedia menghadapi usia tua.

Tuhan adalah saksi saya – kehidupan saya memutuskan untuk bergerak sendiri terbalik, apabila saya tidak mengharapkannya! Kerana saya jumpa Alina. Kehidupan saya berubah selama-lamanya.Saya telah jatuh cinta. Bagaimanakah saya dapat menahan keindahan seperti itu?

Lepas itu – benda yang paling menarik mengenainya

Alina seorang guru bahasa Inggeris sekolah rendah. Saya mengambil gambar anak-anak yang di situ. Beginilah kita mengenali. Perang membuat saya bertekad dan saya bertanya kepadanya, walaupun umur saya!

Hubungan kami bermaju begitu cepat, sehingga saya lupa tentang perbezaan usia kami. Dan perbezaan itu besar- 35 tahun!

Walau bagaimanapun, tidak kira seberapa baik anda boleh menyembunyikan masalah, masalah akan menangkap anda. Jadi, enam bulan kemudian Kehidupan cinta kita pun mula terbantut. Saya gagal menjadi sebagai seorang lelaki di atas katil. Alina cuba menghiburkan saya, tetapi saya tahu ia cukup baik. Saya membeli beberapa pil dari farmasi supaya membantu saya, tetapi tidak berjaya.

Jadi, saya sakit hati. Saya enggan ambulans. Secara terus terang, saya tidak mahu meninggalkan Alina. Bagaimana jika saya berada di hospital – lelaki yang berusia 60 tahun, dan dia berada di sana – wanita muda yang muda, cantik dan terpuji? Secara jujur, saya tidak dapat membayangkan semua ni Tetapi saya mendapat satu benda- tanpa Alina tidak tahu.

Bantuan datang dengan tepat masa!

Jay, kawan lama saya datang menyelamatkan. Saya memanggil dan memberitahunya masalah saya (Jay bukan hanya kawan saya, tetapi juga seorang doktor tentera yang hebat), dan seminggu kemudian dia jumpa saya. Dia datang dengan hadiah – sebotol kapsul yang dipanggil: ” Hammer of Thor – akan nampak hasil dalam 4 minggu!”. Ketika saya bertanya kepada Jay apakah benda itu, dia berkata:

“Itu ialah kapsul yang akan memberikan pendirian stabil dan paling kuat pada bila-bila masa, tak kira siang atau malam. Semua suplemen semulajadi, saya mengesyorkan ini sebagai seorang doktor. Jadi teruskanlah ! “

Saya mengambil botol kapsul dan datang bersama dengan Alina. Ia adalah luar biasa! Prosesnya begitu cepat dan juga tahan lama! Mungkin, kenangan saya bersalah, tetapi saya tidak pernah rasa keseronokan daripada keintiman dengan seorang wanita. Lagi, saya rasa bahawa zakar saya telah menjadi besar!Pada akhir minggu, ia telah meningkat sebanyak 3 cm! Orgasme menjadi lebih seronok dan bertahan lebih lama!

Kami mula kongkek setiap hari. Saya rasa lebih bertenaga setiap hari. Saya rasa, seksualiti adalah sangat penting, terutama untuk lelaki yang berusia 55-65 tahun.

Kemudian, saya mempelajari berita yang gembira. Saya akan menjadi seorang bapa !!! Seorang budak yang comel datang ke dunia saya – Roy!

Lepas satu tahun. Saya dan Alina telah berkahwin. Kehidupan mempunyai semangat baru untuk itu!Dalam katil, saya rasa macam berusia 25 tahun! Tenaga itu gila!

Keluarga kami hidup bahagia sampai sekarang. Jadi, inilah kisah bagaimana Hammer of Thormenjadikan saya mengubah dan mempunyai hidup yang terbalik.

Saya hendak memberitahu kepada semua lelaki – hidup bermula pada 60!

PESAN HAMMER OF THOR

Internet
® Selamat datang ke Saluran. Berita Terkini/ Maklumat yang dikemukakan di sini diambil dari sumber yang boleh dipertanggungjawabkan
KOMEN ANDA